Впровадження новітніх систем відео конференцій як інструмент підвищення конкурентоспроможності готельного підприємства - Нікітіна, Тетяна Андріївна; Чмигова, Надія Владиславівна (My University, 2019)
У статті розкриваються поняття систем відеоконференцій, визначено найкращі з них, досліджено застосування систем відео конференцій в готелях. The article describes the concepts of video conferencing systems, identifies the best ones, explores the use of video conferencing systems in hotels.
Keywords: відеоконференції; готель; конгрес–готель; системи відео- конференцій; video conferences; hotel; congress hotel; video conferencing systems; кафедра готельно-ресторанної справи