Поцелуйко, Марія ВасилівнаШутюк, Віталій ВолодимировичБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна2020-04-062020-04-062020Поцелуйко, М. В. Дослідження процесу регідратації в’ялених томатів / М. В. Поцелуйко, В. В. Шутюк, О. В. Бендерська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 212.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30987В роботі розглядаються питання оводнення в’ялених томатів. Аналіз отриманих показує, що попереднє бланшування та збільшення температури води прискорює процес регідратації і дозволяє збільшити рівноважну масову частку вологи в’ялених томатів. This paper addresses the issues of watering of sun-dried tomatoes. The analysis of the obtained results shows that preliminary blanching and increase of water temperature accelerates the process of rehydration and allows to increase the equilibrium mass of moisture of sun-dried tomatoes.томатив’яленнярегідратаціяtomatoescormsrehydrationкафедра технології консервуванняДослідження процесу регідратації в’ялених томатівThesis