Дослідження процесу регідратації в’ялених томатів - Поцелуйко, Марія Василівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна (My University, 2020)
В роботі розглядаються питання оводнення в’ялених томатів. Аналіз отриманих показує, що попереднє бланшування та збільшення температури води прискорює процес регідратації і дозволяє збільшити рівноважну масову частку вологи в’ялених томатів. This paper addresses the issues of watering of sun-dried tomatoes. The analysis of the obtained results shows that preliminary blanching and increase of water temperature accelerates the process of rehydration and allows to increase the equilibrium mass of moisture of sun-dried tomatoes.
Keywords: томати; в’ялення; регідратація; tomatoes; corms; rehydration; кафедра технології консервування