Облік доходів за міжнародними та національними стандартами - Степанюк, Алла Василівна (My University, 2014)
Протягом останніх років Україна досягла значного прогресу в напрямку наближення діяльності учасників своїх фінансових ринків до міжнародних стандартів. In recent years Ukraine has made significant progress towards approximation of its financial markets participants to international standards.
Keywords: облік; доходи; міжнародні стандарти; accounting; earnings; international standards