Ковбаса, Володимир МиколайовичПоліщук, Галина ЄвгеніївнаЗгурський, Андрій Володимирович2013-12-232013-12-232009Патент 38882 UA, МПК A23G 9/00. Спосіб виробництва морозива на молочній основі з свіжими овочами і/або фруктами / Ковбаса В. М., Поліщук Г. Є., Згурський А. В. ; заявник і власник патенту Національний університет харчових технологій. – № u200809744 ; заявл. 25.07.08 ; опубл. 26.01.09, Бюл. № 2, 2009 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12332Корисна модель відноситься до молочної промисловості та може бути використана для виробництва молочних продуктів, зокрема морозива. Вона дає змогу максимально зберегти біологічно цінні складові рослинної сировини та зменшити собівартість готового продукту. The useful model relates to dairy industry and it can be used for production of the milk products namely ace cream. It allows preservation maximum of biologically valuable components of the plant raw and reduce the cost of the product.uk-UKморозивовикористання свіжих овочів та фруктівмолочна промисловістьмолочна основазбереження біологічно цінних компонентівice creamusing fresh fruits and vegetablesdairy industrymilk-basedpreservation of biologically valuable componentsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології харчування та ресторанного бізнесуСпосіб виробництва морозива на молочній основі з свіжими овочами і/або фруктами (Патент на корисну модель № 38882)Other