Спосіб виробництва морозива на молочній основі з свіжими овочами і/або фруктами (Патент на корисну модель № 38882) - Ковбаса, Володимир Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Згурський, Андрій Володимирович (My University, 2009)
Корисна модель відноситься до молочної промисловості та може бути використана для виробництва молочних продуктів, зокрема морозива. Вона дає змогу максимально зберегти біологічно цінні складові рослинної сировини та зменшити собівартість готового продукту. The useful model relates to dairy industry and it can be used for production of the milk products namely ace cream. It allows preservation maximum of biologically valuable components of the plant raw and reduce the cost of the product.
Keywords: морозиво; морозиво на молочній основі; ice cream; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу