Політика регулювання ціни на продукти харчування - Ємцева, Галина Федорівна (My University, 2004)
В статті розглянуті питання регулювання політики ціноутворення, питання державного регулювання цін. Розглянуто вплив ціни на формування попиту и пропозиції на ринку продуктів харчування. In clause the questions of regulation of price policy , questions of state price control are considered. The influence of the price on formation of a supply and demand in the market of products of a feed is considered
Keywords: регулювання ціни; попит; ціна; політика ціноутворення; price control; demand; price; pricing policy; кафедра економіки і права