Винник, Вікторія ВіталіївнаДяченко, Ольга СергіївнаКузьмін, Олег ВолодимировичМихайлов, Богдан Володимирович2023-12-182023-12-182023Принцип кольорового кодування при впровадженні системи HACCP у закладах ресторанного господарства / В. Винник, О. Дяченко, О. Кузьмін, Б. Михайлов // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023 – Ч. 3. – С. 332https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41810Система кольорового кодування легко впроваджується у закладах ресторанного господарства (ЗРГ) і має безліч переваг для поліпшення гігієнічних умов у рамках програм-передумов HACCP. Застосування професійного інвентарю різних кольорів мінімізує ризик перехресного забруднення в ЗРГ, покращує безпечність сировини, напівфабрикатів, харчової продукції. The color coding system is easily implemented in the restaurant industry and has many advantages for improving hygienic conditions within the framework of HACCP prerequisite programs. The use of professional inventory of different colors minimizes the risk of cross-contamination in the food processing industry, improves the safety of raw materials, semi-finished products, and food products.ukкольорове кодуванняHACCPзаклади ресторанного господарстваcolor codingrestaurant establishmentsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПринцип кольорового кодування при впровадженні системи HACCP у закладах ресторанного господарстваThesis