Strashynskyi, IgorFursik, OksanaShevchenko, Tatiana2023-02-072023-02-072021Strashynskyi, I. Chia and quinoa byproducts as potential antioxidants for the meat industry / I. Strashynskyi, O. Fursik, T. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р.,м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 261https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39005In the diet of the population, products such as chia seeds and quinoa began to appear more and more often. In addition to the use of chia seeds, processed products such as oil and fiber are becoming popular, which can also be used in technologies for making daily products.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівchia seedsquinoacellulosemeat industryChia and quinoa byproducts as potential antioxidants for the meat industryThesis