Передумови організації взаємодії громадських формувань з охорони громадського порядку з частинами і підрозділами СМВЧМ ВВ МВС України - Чугаєва, Наталія Юріївна (My University, 2002)
Стаття присвячена передумовам створення та здійснення співпраці громадських формувань з охорони громадського порядку з частинами і підрозділами СМВЧМ ВВ МВС України. Pre-conditions of Organization of Interaction of Social Forces for the Protection of Public Order with the Units and Formations SMAUP IF MIA of Ukraine The article is devoted to the pre-conditions of creation and realization of co-operation of social forces for the protection of public order with the units and formations SMAUP IF MIA of Ukraine.
Keywords: громадський порядок; громадські формування; public order; social forces; кафедра гуманітарних дисциплін