Махинько, Людмила ВасилівнаКовбаса, Володимир Миколайович2012-06-252012-06-252005https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1821У статті наведено матеріали використання нетрадиційної сировини у виробництві сухих продуктів екструзійної технології. Досліджено можливість застосування насіння льону, його вплив на органолептичні і фізико-хімічні властивості екструдатів.The article presents the materials of the use of non-traditional raw materials in the production of dry food extrusion technology. Investigated the possibility of using flax seed, his influence on the organoleptic and physico-chemical properties экструдатов.uk-UKсухі сніданкиекструзіянасіння льонуорганолептичні показникиdry breakfastsextrusionflax seedorganoleptic parametersкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання насіння льону у виробництві продуктів екструзійної технології