Розробка лінії для сортування використаних полімерних пляшок за допомогою «технічного» зору - Пащенко, Катерина Валентинівна; Ступак, Богдан Юрійович; Якимчук, Микола Володимирович (My University, 2014)
Лінія для сортування використаних полімерних пляшок за допомогою «технічного» зору є цінною при удосконаленні переробного виробництва. Lines for sorting used plastic bottles with "technical" view is valuable in improving the processing industry.
Keywords: полімерні пляшки; переробне виробництво; лінії сортування; polymer bottles; processing industry; line sorting; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки