Кошова, Валентина МиколаївнаМукоїд, Роман МиколайовичОксінчук, Т. С.2014-07-042014-07-042014Кошова, В. М. Приготування пивного сусла з використанням ярого й озимого ячменю / В. М. Кошова, Р. М. Мукоїд, Т. С. Оксінчук // Хранение и переработка зерна. - 2014. - № 1 – С. 43–44.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15876Стаття присвячена використанню, як несолодженої сировини при виробництві пива, озимого шестирядного ячменю більш дешевою порівняно з ярим. Article is devoted to how unmalted raw material in the production of beer, winter barley cheaper compared to ardent.uk-UKячмінь ярийозимийпивне суслоступінь зброджуванняпивоbarleywinterwortdegree of fermentationbeerкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПриготування пивного сусла з використанням ярого й озимого ячменюArticle