Приготування пивного сусла з використанням ярого й озимого ячменю - Кошова, Валентина Миколаївна; Мукоїд, Роман Миколайович; Оксінчук, Т. С. (My University, 2014)
Стаття присвячена використанню, як несолодженої сировини при виробництві пива, озимого шестирядного ячменю більш дешевою порівняно з ярим. Article is devoted to how unmalted raw material in the production of beer, winter barley cheaper compared to ardent.
Keywords: ячмінь ярий; озимий; пивне сусло; ступінь зброджування; пиво; barley; winter; wort; degree of fermentation; beer; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства