Вплив нерівномірності розподілу в’язкості на гідродинамічні параметри гравітаційно стікаючої ламінарної плівки - Петренко, Валентин Петрович; Прядко, Микола Олексійович; Рябчук, Олександр Миколайович (My University, 2009)
Розглянуто вплив нерівномірності розподілу в’язкості як результат вирівнювання концентраційного поля при випаровуванні розчинника з вільної поверхні на гідродинамічні параметри ламінарної плівки рідини. Influence of non-uniformity of distribution of viscosity as result of smoothing a concentration field is considered at evaporation of solvent from a free surface on hydrodynamic parameters of a laminar film of a liquid.
Keywords: ламінарна плівка; концентраційне поле; профіль швидкості; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки