Впровадження заходів НОП на Одеському хлібозаводі № 1 - Костюк, Володимир Купріянович (My University, 1971)
Висвітлено удосконалення організації праці на робочому місці з обслуговування тістоподільної машини і вистоювальної шафи.

The improvements оutlined in the workplace testodelitel′noj mahinì maintenance and vìstojnogo cabinet.
Keywords: тістоподільник; тістоокруглювач; вистоювальна шафа; потокова лінія; testodelitel; testookruglitel; liniâ; vystoehnyj potohnya sterilizing