Бісквітний напівфабрикат з порошком із кабачків - Філіпенко, Вікторія Валеріївна; Петруша, Оксана Олександрівна (My University, 2014)
Раціональною масовою часткою порошку з кабачків є 10 % до маси рецептурної суміші, що дозволяє отримати бісквітний напівфабрикат з високими органолептичним і фізико-хімічними показниками якості. Rational mass fraction powder marrow is 10% by weight of a mixture of prescription that provides a sponge cake mix with high organoleptic and physico-chemical quality parameters.
Keywords: порошок із кабачків; бісквітний напівфабрикат; powder with zucchini; sponge cake mix; кафедра експертизи харчових продуктів