Філіпенко, Вікторія ВалеріївнаПетруша, Оксана Олександрівна2014-06-112014-06-112014Філіпенко, Вікторія. Бісквітний напівфабрикат з порошком із кабачків / Вікторія Філіпенко, Оксана Петруша // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 79-81.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14942Раціональною масовою часткою порошку з кабачків є 10 % до маси рецептурної суміші, що дозволяє отримати бісквітний напівфабрикат з високими органолептичним і фізико-хімічними показниками якості. Rational mass fraction powder marrow is 10% by weight of a mixture of prescription that provides a sponge cake mix with high organoleptic and physico-chemical quality parameters.uk-UKпорошок із кабачківбісквітний напівфабрикатpowder with zucchinisponge cake mixкафедра експертизи харчових продуктівБісквітний напівфабрикат з порошком із кабачківOther