Литвиненко, Олександр АнатолійовичЯнюк, Тетяна ІванівнаБойко, Юрій Іванович2012-11-272012-11-272009Литвиненко, О. А. Інтенсифікація приготування цукрових сиропів / О. А. Литвиненко, Т. І. Янюк, Ю. І. Бойко // Хранение и переработка зерна. - 2009. - 3 (117). - С. 50.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3891У статті розглянуто приготування сиропу виробничих процесів хлібопекарної та кондитерської промисловості за допомогою гідродинамічної кавітації, конструкцію його робочих органів, інтенсивність та тривалість дії на продукт.The article describes the preparation of syrup production processes baking and confectionery industry by hydrodynamic cavitation, the construction of its working bodies, the intensity and duration of exposure to the product.otherкавітаціяконструкціяінтенсифікаціяcavitationdesignintensificationкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвкафедра технології зберігання і переробки зернаІнтенсифікація приготування цукрових сиропівArticle