Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаУстименко, Ігор МиколайовичТишкевич, Наталія ОлександрівнаБалюк, Тарас Андрійович2021-01-252021-01-252020Обґрунтування рецептурної композиції льодяникової карамелі для осіб конституції вата / О. В. Нєміріч, І. М. Устименко, Н. О.Тишкевич, Т. А. Балюк // Інтернаука : Міжнародний науковий журнал. – 2020. – № 20. – С. 69–71.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32440У статті обгрунтовано використання імбиру, бад’яну, сушеного апельсину та фруктози у складі льодяникової карамелі. Запропонована композиція інгредієнтів покращує хімічний склад готового цукристого кондитерського виробу та за Аюрведичними властивостями збалансовує Вату-дошуotherльодяникова карамельпрянощіАюрведаВата-дошаlollipop caramelAyurvedaVata-doshaspicesкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїОбґрунтування рецептурної композиції льодяникової карамелі для осіб конституції ватаArticle