Дідик, Юлія Віталіївна2023-04-172023-04-172023Дідик, Ю. В. Проект варильного відділення пивзаводу потужністю 10 млн дал пива на рік з інтенсифікацією процесів затирання зернопродуктів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Юлія Віталіївна Дідик ; наук. керівник Анатолій Михайлович Куц. – Київ, 2023. – 67 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40176otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстварізні типи солодугранульований хмільпивне суслоавтоматизований фільтр-пресзатиранняфільтруваннястріпінг суслаПроект варильного відділення пивзаводу потужністю 10 млн дал пива на рік з інтенсифікацією процесів затирання зернопродуктівOther