Міжнародне та державне право захисту дитинства в часи війни - Івчук, Надія Павлівна (My University, 2023)
Метою даної роботи є висвітлення питання захисту дітей на територія України з різним правовим статусом. Основним законом, що регулює ситуацію з дітьми в умовах збройних конфліктів є Закон України «Про охорону дитинства» – основний закон України

The purpose of this work is to highlight the issue of child protection on the territory of Ukraine with different legal status. The main law regulating the situation with children in armed conflicts is the Law of Ukraine "On the Protection of Childhood" - the main law of Ukraine
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; збройна агресія; постраждалі діти; захист дітей; міжнародне право; законодавчі акти України; armed aggression; injured children; child protection; international law; legislative acts of Ukraine