Особливості розвитку вітчизняного підприємницького сектору в умовах глобалізації - Біла, Ірина Сергіївна; Швед, Тетяна Володимирівна (My University, 2012)
У статті досліджуються особливості розвитку підприємницького сектору в Україні враховуючи сучасні умови глобалізації. Автори вважають, що останні створюють низку як перспектив, так і загроз для подальшого функціонування вітчизняних підприємств.

This article analyzes the development of the entrepreneurship sector in Ukraine, given current conditions of globalization. The authors believe that the latter creates a number of perspectives as well as threats to the continued functioning of domestic enterprises.
Keywords: підприємницький сектор; business sector; глобалізація; globalization; кафедра економічної теорії