Деформація магнітного поля при двосторонній зубчатості робочого зазору - Циганкова, Ганна Анатоліївна (My University, 2013)
Розглянуто магнітне поле в нерівномірному зазорі. Показано, що найбільша деформація магнітного поля відбувається при ширині пазу більшій від ширини зубця у 1,5-2 рази. Magnetic field in the non-uniform gap is examined. It is shown, that greatest deformation of magnetic field is carried out with the width of a groove 1,5 - 2 times bigger then width of a rack.
Keywords: нерівномірний зазор; магнітний потенціал; напруженість магнітного поля; non-uniform gap; magnetic potential; intensity of a magnetic field; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.