Поліщук, Микола МаксимовичБабич, Ірина Михайлівна2024-10-102024-10-102024Поліщук, М. Використання вишні в технології плодово-ягідних вин / М. Поліщук, І. Бабич // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч.1. – С. 205.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44973Проаналізувавши стан плодово-ягідного виробництва в Україні, було охарактеризовано ключові етапи одержання сухого вишневого виноматеріалу.Having analyzed the state of fruit and berry production in Ukraine, the key stages of obtaining dry cherry wine material were characterized.ukкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствавишневе виносухий вишневий виноматеріалвишневе суслоcherry winedry cherry wine materialcherry mustВикористання вишні в технології плодово-ягідних винThesishttps://orcid.org/0000-0002-3058-3062