Використання вишні в технології плодово-ягідних вин - Поліщук, Микола Максимович; Бабич, Ірина Михайлівна (My University, 2024)
Проаналізувавши стан плодово-ягідного виробництва в Україні, було охарактеризовано ключові етапи одержання сухого вишневого виноматеріалу.

Having analyzed the state of fruit and berry production in Ukraine, the key stages of obtaining dry cherry wine material were characterized.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; вишневе вино; сухий вишневий виноматеріал; вишневе сусло; cherry wine; dry cherry wine material; cherry must