Горобець, Юлія СергіївнаПавелко, Володимир Іванович2014-09-112014-09-112014Горобець, Ю. Удосконалення системи теплоенергозабезпечення мясопереробних підприємств малої і середньої продуктивності / Ю. Горобець, В. Павелко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 332-333.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16712Для зменшення собівартості продукції необхідно розробити і впровадити комплекс заходів щодо скорочення витрат теплової і електричної енергії на технологічні потреби підприємства. To reduce production costs necessary to develop and implement a range of measures to reduce the cost of heat and electricity for industrial needs of the enterprise.uk-UKмясопереробні підприємстваскорочення витрат енергіїтеплоенергозабезпеченняreduce energy consumptionheat energy supplymeat processing companyкафедра теплоенергетики та холодильної технікиУдосконалення системи теплоенергозабезпечення мясопереробних підприємств малої і середньої продуктивностіOther