Удосконалення системи теплоенергозабезпечення мясопереробних підприємств малої і середньої продуктивності - Горобець, Юлія Сергіївна; Павелко, Володимир Іванович (My University, 2014)
Для зменшення собівартості продукції необхідно розробити і впровадити комплекс заходів щодо скорочення витрат теплової і електричної енергії на технологічні потреби підприємства. To reduce production costs necessary to develop and implement a range of measures to reduce the cost of heat and electricity for industrial needs of the enterprise.
Keywords: мясопереробні підприємства; скорочення витрат енергії; теплоенергозабезпечення; reduce energy consumption; heat energy supply; meat processing company; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки