Економічне зростання Китаю - Соломка, Ольга Миколаївна; Малінов, Владислав Андрійович (My University, 2012)
Розглянуто чинники економічного зростання Китаю. Доведено важливість китайського досвіду побудови інноваційної моделі для України.
Keywords: інвестиції в основний капітал; імпорт промислових ноу-хау; економічне зростання; импорт промышленных ноу-хау; экономический рост; инвестиции в основной капитал; investment in fixed assets; imports of industrial know-how; economic growth; кафедра економічної теорії