Лавренюк, Аліна Миколаївна2022-10-122022-10-122022Лавренюк, А. М. Удосконалення технології молочних цукерок підвищеної харчової цінності без використання продуктів тваринного походження із впровадженням її на кондитерському підприємстві в місті Херсон : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Аліна Миколаївна Лавренюк ; наук. керівник Олена Олександрівна Кохан. – Київ, 2022. – 169 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38050otherкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробіврослинне молокогуміарабікчорнична пастамолочні цукеркиорганолептичні властивостікалорійністьхарчова цінністьУдосконалення технології молочних цукерок підвищеної харчової цінності без використання продуктів тваринного походження із впровадженням її на кондитерському підприємстві в місті ХерсонOther