Чепелюк, Олександр МиколайовичБеседа, Сергій ДмитровичТаран, Віталій МихайловичБабанов, Ігор Геннадійович2013-07-102013-07-102011Технологічне обладнання галузі : практикум для студентів спеціальностей 7.05050313, 8. 05050313 «Обладнання переробних і харчових виробництв» спеціалізація «Обладнання виробництв з перероблення м'яса», «Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса» напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної та заочної форм навчання / уклад. О. М. Чепелюк, С. Д. Беседа, В. М. Таран, І. Г. Бабанов. - К. : НУХТ, 2011. – 113 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9030Курс є основним для формування у спеціаліста творчого потенціалу, необхідного для самостійної постановки нових інженерних задач, пошуку нових конструкторсько-технологічних рішень, які повинні забезпечити підвищення якості продукції, інтенсифікацію виробництва і економію ресурсів. The course is essential for the formation of a specialist creative potential, necessary for independent productions new engineering problems, search New design decisions that should provide improve product quality, intensification of production and conserve resources.otherтехнологічне обладнанням'ясна промисловістьtechnological equipmentmeat industryкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвТехнологічне обладнання галузі : практикумOther