Самоосвіта та саморозвиток як необхідний фактор при підготовці до майбутньої професійної діяльності - Кравченко, Ірина Йосипівна (My University, 2015)
У вищій освіті сьогодні актуальною є розробка інноваційних технологій навчання, які використовують компетентний підхід і забезпечують якісну підготовку майбутніх фахівців. Важливим елементом такої підготовки є формування додаткових якостей майбутнього спеціаліста, до яких можна віднести наступні: володіння сучасними інформаційними технологіями, здібність до саморозвитку та самореалізації, мобільність, конкурентоспроможність на ринку праці тощо. In higher education, the immediate task is to develop innovative learning technologies that use responsible approach and provide quality training future professionals. An important element of this training is to develop additional qualities of future specialist, which include the following: possession of modern information technology, capacity for self-development and self-realization, mobility, competitiveness in the labor market and so on.
Keywords: самоосвіта; саморозвиток; професійна діяльність; self-education; self; professional activity; кафедра обліку і аудиту