Застосування операторного методу при математичному модулюванні електромагнітних процесів у транзисторних перетворювачах - Зінькевич, Олексій Петрович; Резанко, Валентина Миколаївна; Побиванець, Іван Пантелеймонович (My University, 1993)
Операторна форма запису електричного ланцюга дозволяє більш компактно, порівняно з перетворенням Лапласа, записувати диференційне рівняння еле-ктричного ланцюга.
Keywords: транзисторний перетворювач; транзисторный преобразователь; transistor converter; електричний ланцюг; операторний метод; электрическая цепочка; операторный метод; circuit; operational method; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.