Комплексне оперативне управління обіговими активами підприємства - Репіч, Тетяна Анатоліївна (My University, 1999)
У даній роботі основну увагу приділено аналізу та управлінню оборотними активами підприємства. Різниця між поточними активами і поточними пасивами становить фінансово-експлуатаційні потреби підприємства. Найбільшу питому вагу в структурі обігових коштів хлібокомбінату мають виробничі запаси і борги дебіторів. Звільнені обігові кошти є важливим економічним і соціальним фактором.

In this article the main attention is paid to the analysis a management of working assets. The difference between current assets a liabilities compose enterprise finance exploitation demands. Stock production a debitors debts have the biggest relative value in bread-baking plant working capital structure. Discharged working capital is an important economic a social factor.
Keywords: комерційний кредит; обігові активи; фінансово-експлуатаційні потреби підприємства; структура обігових коштів підприємства; trade credit; current assets; financial and operational needs of the company; the structure of current assets; кафедра економіки праці та менеджменту