Сучасні онлайн-платформи для продажу продуктів харчування - Капінус, Лариса Василівна (My University, 2019)
Визначено основні тенденції, які притаманні ринку їжі. Вивчено форми інтернет-взаємодії споживачів та продавців в процесі купівлі товарів. Зясовано, які саме форми взаємодії онлайн-користувачів та продавців в процесі купівлі товарів використовуються на онлайн-ринку продажу харчових продуктів, який дуже повільно, але впевнено набирає обертів. Вивчено основні тренди та перспективи розвитку онлайн-торгівлі.
Keywords: онлайн-ринок; маркетплейс; інтернет-маркетинг; online-market; marketplace; internet-marketing; кафедра маркетингу