Індикатори продовольчої безпеки в Україні: проблеми і тенденції розвитку - Закревська, Людмила Миколаївна (My University, 2020)
В роботі визначено індикатори, що характеризують стан продовольчої безпеки держави (регіону), визначено перспективи вирішення проблем продовольчої безпеки. The paper identifies indicators that characterize the state of food security of the state (region), identifies prospects for solving food security problems.
Keywords: індикатор; indicator; продовольча безпека; food security; оцінка сучасного стану продовольчої безпеки; assessment of the current state of food security; кафедра економіки і права