Залежність періоду завантаження групи вагонів від продуктивності лінії елеватора - Харченко, Євген Іванович; Шаран, Андрій Васильович (My University, 2025)
В матеріалах конференції проведено моделювання періоду завантаження групи зернових вагонів від продуктивності лінії елеватора. Виведено математичну залежність розрахунку періоду завантаження від двох параметрів: продуктивності лімітуючого обладнання, яке входить до складу технологічної лінії та кількості вагонів у групі. Проведений порівняння розрахункових даних із графічними даними. The conference materials simulated the loading period of a group of grain wagons on the productivity of the elevator line. The mathematical dependence of the calculation of the loading period on two parameters was derived: the productivity of the limiting equipment that is part of the technological line and the number of wagons in the group. The calculated data were compared with graphical data.
Keywords: період завантаження; елеватор; кафедра технології зберігання і переробки зерна