Гаврилюк, Павло Ігорович2022-10-132022-10-132022Гаврилюк, П. І. Проєкт варильного відділення пивоварного заводу потужністю 10 млн дал пива на рік з інтенсифікацією процесів приготування пивного сусла : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Павло Ігорович Гаврилюк ; наук. керівник Юрій Володимирович Булій. – Київ, 2022. – 67 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38161otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствасолодхмільячміньмальтозна патокамолочна кислотазатиранняфільтруваннядробинакип’ятіннявірпулекстрактоцукренняПроєкт варильного відділення пивоварного заводу потужністю 10 млн дал пива на рік з інтенсифікацією процесів приготування пивного суслаOther