Штангеєв, Костянтин Остапович2018-10-222018-10-222006Штангеєв, К. О. Раціоналізація теплового господарства цукрових заводів : навч. посібник / К. О. Штангеєв ; Міністерство освіти і науки України ; Національний університет харчових технологій ; Інститут після дипломної освіти. – К., 2006. – 86 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28333Описано основні принципи зменшення витрати тепла на технологічні потреби цукрового виробництва. Наведено характеристику на теплотехнічну ефективність методів регулювання випарної установки. The basic principles of reduction of heat consumption for technological needs of sugar production are described. The characteristic on the heat engineering effect of the methods of regulation of the evaporation plant is given.uk-UKенергозбереженнятеплові схемиенергозберігаючі заходиenergy savingheat schemeenergy saving measuresРаціоналізація теплового господарства цукрових заводівLearning Object