Логвиненко, Наталія ПетрівнаХорунжа, Тетяна ОлегівнаХрапачов, Олег ВікторовичПасічний, Василь МиколайовичКапітула, Єлізавета Ігорівна2020-02-052020-02-052019Пастеризовані м’ясні продукти вареної групи з подовженим терміном зберігання / Н. П. Логвиненко, Т. О. Хорунжа, О. В. Храпачов, В. М. Пасічний, Є. І. Капітула // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів VII Міжнародної науково-технічної конференції, 6-7 листопада 2018 р. – Київ : НУХТ, 2018. – С. 121–122.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30675Подовження терміну придатності до споживання може бути досягнуто задопомогою використанню фізичних методів впливу на сировину, підвищенимвимогам до організації санітарної безпечності виробництв дозволяє вироблятипродукцію з подовженим терміном зберігання. повторної пастеризації. Важливим є також підвищення рівня збалансованості не тільки білкового, а й жирно кислотного складу. Нажаль, споживач на українському ринку немає широкого вибору м’ясних продуктів тривалого зберігання, які збагачені макро- та мікроелементним складом, що потребує пошуку шляхів длязбагачення харчових продуктів мікроелементами.Метою роботи було розширення асортименту ковбаснихвиробів вареної групи вищого та першого ґатунків подовженого терміну зберігання.otherпастеризаціяконсервим’ясопродуктиpasteurizationcannedfoodmeatproductsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПастеризовані м’ясні продукти вареної групи з подовженим терміном зберіганняThesis