Про вдосконалення управління галуззю - Шаповал, Олена Федорівна; Сінгаєвський, Ігор Олегович; Цишевский, Володимир Григорович (My University, 1994)
В статті обгрунтовані рекомендації щодо вдосконалення управління харчовою промисловістю України. In article substantiated recommendations to management improvement of Ukrainian Food Industry.
Keywords: функції управління; реорганізація; управління; перебудова структури Держхарчопрому; management functions; management impoverment; Food Industry structure changing; кафедра маркетингу