Сидор, Василь МихайловичВеліканов, Олександр Олександрович2023-03-282023-03-282018Сидор, В. М. Гігієнічний дизайн технологічного обладнання та споживчого упакування як запорука виробництва безпечної харчової продукції / В. М. Сидор, О. О. Веліканов // Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг : VI Міжнародна науково-практична конференція, 6 грудня 2018 р. – Львів, 2018. – С. 103-106https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39475Виробництво харчових продуктів у сучасних умовах супроводжується низкою факторів, що прямо або опосередковано впливають та безпечність кінцевого продукту. Значну роль у цьому відіграє не тільки сировина, але також і технологічне обладнання та допоміжні матеріали, а саме упакування, що контактують із харчовою продукцією, сировиною чи напівфабрикатами. Звичайно, можна ліквідувати небажані наслідки дії цих факторів або знизити ризики їх впливу до прийнятних меж, але, по-перше, не завжди є така можливість, а, по-друге, проблему доцільніше попередити, ніж усувати.otherкафедра експертизи харчових продуктівгігієнічний дизайнгігієнічна практика виробництваналежна виробнича практикауправління безпечністю харчових продуктівГігієнічний дизайн технологічного обладнання та споживчого упакування як запорука виробництва безпечної харчової продукціїThesis