Протопопова, Світлана Костянтинівна2023-04-182023-04-182023Протопопова, С. К. Удосконалення схеми технологічної експертизи підготовки до-поміжної сировини цеху з виробництва вершкового масла на ПП «Біло-церківська агропромислова група : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Світлана Костянтинівна Протопопова ; наук. керівник Лариса Юріївна Арсеньєва. – Київ, 2023. – 94 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40225otherкафедра експертизи харчових продуктівдопоміжна сировинадопоміжний інвентартехнологічна експертиза підготовки допоміжної сировинипроцедури миття i дезінфекціїмолокопереробне підприємстволюмінісцентний методHACCPбезпечністьУдосконалення схеми технологічної експертизи підготовки до-поміжної сировини цеху з виробництва вершкового масла на ПП «Біло-церківська агропромислова групаOther