Махинько, Людмила ВасилівнаКовбаса, Володимир МиколайовичХмелюк, Генадій Олександрович2012-06-252012-06-252004Махинько, Л. В. Використання водорості Fucus vesiculosus у виробництві продуктів коекструзійної технології / Л. В. Махинько, В. М. Ковбаса, Г. О. Хмелюк // 2004.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1824Досліджено можливість застосування морської водорості фукус у виробництві жирових начинок для продуктів коекструзії.Investigate the possibility of using marine algae fucus in the production of fat fillings for food co-extrude.uk-UKкоекструзіяначинкаводоростітехнологічні властивостів’язкістьco-extrusionstuffingalgaetechnological propertiesviscosityкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання водорості Fucus vesiculosus у виробництві продуктів коекструзійної технології