Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаТищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаЖукова, Наталія Вікторівна2015-05-252015-05-252014Жукова, Н. В. Використання рослинних екстрактів у технології безалкогольних напоїв / О. В. Арпуль, О. М. Усатюк, Н. В Жукова // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : Міжнародна науково-практична інтернет-конференція, 12-14 листопада 2014 р. – Х., 2014. – С. 5-6.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20700Визначені перспективи розроблення нових мультивітамінних фрешів, збагачених біологічно активними речовинами екстракту з кісточок винограду, для закладів ресторанного господарства. Prospects for the development of new multivitamins have been determined fresh, enriched with biologically active substances extract from grape seed, for restaurants.uk-UKрослинні екстрактиекстракт кісточок виноградубезалкогольні напоїherbal extractsgrape seed extractsoft drinksкафедра готельно-ресторанної справиВикористання рослинних екстрактів у технології безалкогольних напоївOther