Використання рослинних екстрактів у технології безалкогольних напоїв - Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Жукова, Наталія Вікторівна (My University, 2014)
Визначені перспективи розроблення нових мультивітамінних фрешів, збагачених біологічно активними речовинами екстракту з кісточок винограду, для закладів ресторанного господарства. Prospects for the development of new multivitamins have been determined fresh, enriched with biologically active substances extract from grape seed, for restaurants.
Keywords: рослинні екстракти; екстракт кісточок винограду; безалкогольні напої; herbal extracts; grape seed extract; soft drinks; кафедра готельно-ресторанної справи