Мотиваційні чинники у вивченні української мови як іноземної - Уліщенко, Андрій Борисович (My University, 2019)
У статті розглядається проблема підвищення внутрішньої мотивації студентів-іноземців під час навчання української мови. Урахування мотиваційних чинників є важливою умовою успішного формування вторинної мовної особистості, яка достатньою мірою володіє комунікативною компетенцією і здатна адаптуватися до нового культурного середовища.
Keywords: вторинна мовна особистість; внутрішня мотивація; мовний барʼєр; комунікативна спрямованість; інтерактивні методичні прийоми; secondary linguistic personality; internal motivation; linguistic barrier; communicative orientation; interactive methodical techniques; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації