Пасічний, Василь МиколайовичЖабіна, Олена ВалеріївнаЯстреба, Юлія Анатоліївна2013-11-152013-11-152009Пасічний, В. М. Перспективи використання грибів у виробництві м’ясних та м'ясо-рослиннях консервів / В. М. Пасічний, О. Б. Жабіна, Ю. А. Ястреба // М’ясний бізнес. - 2009. - № 11 (84). - С. 32-33.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11373У статті розглянуто виробництво м’ясних та м'ясо-рослинних консервів та їх рецептурні компоненти на прикладі додавання грибів до складу консервів. Також наведені переваги використання у виробництві гливи звичайної та технологічний ефект цього рецептурного компоненту для готового продукту. There are benefits to using in the production of oyster mushroom and technological effects of this component for finished product.otherгливависушуваннябілковмісна сировинапечерицяшампиньонoyster mushroomsdriedraw containing proteinmushroomsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПерспективи використання грибів у виробництві м’ясних та м'ясо-рослинних консервівArticle