Перспективи використання грибів у виробництві м’ясних та м'ясо-рослинних консервів - Пасічний, Василь Миколайович; Жабіна, Олена Валеріївна; Ястреба, Юлія Анатоліївна (My University, 2009)
У статті розглянуто виробництво м’ясних та м'ясо-рослинних консервів та їх рецептурні компоненти на прикладі додавання грибів до складу консервів. Також наведені переваги використання у виробництві гливи звичайної та технологічний ефект цього рецептурного компоненту для готового продукту. There are benefits to using in the production of oyster mushroom and technological effects of this component for finished product.
Keywords: глива; висушування; білковмісна сировина; печериця; шампиньон; oyster mushrooms; dried; raw containing protein; mushrooms; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів