Моніторинг якості стисненого повітря - шлях до підвищення ефективності виробництва - Якимчук, Микола Володимирович; Гавва, Олександр Миколайович; Захаревич, Валерій Болеславович (My University, 2015)
Відповідно до вимог якості очищення стисненого повітря, що використовується в харчовій промисловості, встановлено, що в сучасних технологічних лініях виробництва харчових продуктів потрібно проводити моніторинг його якості. According to the requirements of quality cleaning of compressed air used in the food industry, found that modern technological lines of food production need to monitor its quality.
Keywords: кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; ефективність виробництва; моніторинг якості; стиснене повітря; compressed air; production efficiency; quality monitoring