Якимчук, Микола ВолодимировичГавва, Олександр МиколайовичЗахаревич, Валерій Болеславович2016-03-312016-03-312015Якимчук, М. В. Моніторинг якості стисненого повітря - шлях до підвищення ефективності виробництва / М. В. Якимчук, О. М. Гавва, В. Б. Захаревич // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІV Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 8 вересня 2015 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2015. – С. 168-170.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22718Відповідно до вимог якості очищення стисненого повітря, що використовується в харчовій промисловості, встановлено, що в сучасних технологічних лініях виробництва харчових продуктів потрібно проводити моніторинг його якості. According to the requirements of quality cleaning of compressed air used in the food industry, found that modern technological lines of food production need to monitor its quality.uk-UKкафедра мехатроніки та пакувальної технікиефективність виробництвамоніторинг якостістиснене повітряcompressed airproduction efficiencyquality monitoringМоніторинг якості стисненого повітря - шлях до підвищення ефективності виробництваOther