Mukoid, RomanKoshova, ValentinaParkhomenko, Anastasia2024-04-292024-04-292020Mukoid, R. Prospect of using buckwheat for low-gluten beer / R. Mukoid, V. Koshova, A. Parkhomenko // Resource and Energy Saving Technologies of Production and Packing of Food Products as the Main Fundamentals of Their Competitiveness : proceedings of the 9th International Specialized Scientific and Practical Conference, 10 December 2020. – Kyiv, 2020. – Pp. 76–77.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42985The prospects of using buckwheat malt for the production of low-gluten beer are shown. The purpose of research is to establish the effect of buckwheat malt on physicochemical parameters for the production of low-gluten beerПоказано перспективність використання гречаного солоду для виробництва низькоглютенового пива. Мета досліджень – встановити вплив гречаного солоду на фізико-хімічні показники виробництва пива з низьким вмістом клейковиниenкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваглютенгречкаячміньсолодсуслопивоglutenbuckwheatbarleymaltwortbeerProspect of using buckwheat for low-gluten beerThesishttps://orcid.org/0000-0002-3454-1484