Інновації у викладанні іноземних мов у немовних ВНЗ - Яненко, Лариса Петрівна; Юрчук, Людмила Володимирівна (My University, 2016)
Впроваджуючи інноваційні методи і технології у навчання іноземним мовам, треба мати на увазі ефективність нововведень у навчальний процес, тому що інновації вимагають критичного підходу та всебічного аналізу.
Keywords: кафедра іноземних мов професійного спрямування; викладання іноземної мови; вивчення іноземної мови; комунікативний підхід навчання