Роман, Тетяна ОлександрівнаМазуренко, Олександр ГригоровичДубівко, Анастасія СергіївнаБибич, О. Г.Захаров, Володимир Володимирович2016-09-232016-09-232014Фізико-біохімічні зміни при старінні клітин шампіньона / Т. О. Роман, О. Г. Мазуренко, А. С. Дубівко, О. Г. Бибич, В. В. Захаров // Харчова промисловість : науковий журнал. - К. : НУХТ, 2014. - № 15. - С. 32-35.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24189Метою даної роботи було встановлення оптимальних умов зберігання свіжих грибів до процесу їх подальшої переробки. У якості дослідної сировини було вибрано білі шампіньйони вищого сорту. Дослідження проводились в науковій лабораторії за допомогою цифрового мікроскопа МИКМЕД-1 та хімічного реагенту-індикатора метиленової сині. This article is dedicated to the topic in order to establish the optimum storage conditions of storage of fresh mushrooms in the process of further processing. As the research materials were selected premium grade white mushrooms.uk-UKкафедра електропостачання і енергоменеджментуметаболізмбілкигрибна клітинашампіньйонfungal cellsmushroommetabolismproteinкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїФізико-біохімічні зміни при старінні клітин шампіньонаArticle