Перець, Анастасія ОлегівнаШутюк, Віталій Володимирович2017-10-052017-10-052017Перець, А. О. Дослідження впливу різних способів сушіння на регідраційні властивості зелені петрушки / А. О. Перець, В. В. Шутюк // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності: Матеріали VІ Міжнародної спеціалізованої науково- практичної конференції, 12 вересня 2017 р., м. Київ. – К. НУХТ, 2017. - С. 133-134.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25977В роботі наведені результати попереднього оброблення водою зелені петрушки з різною температурою. Показано як пливає попереднє оброблення зелені петрушки на якість сухого продукту і тривалість процесу сушіння. The paper presents the results of preliminary processing parsley water with different temperatures. Shown as a preliminary treatment of any living thing parsley on dry product quality and duration of the drying process.uk-UKсушінняпопереднє обробленнязелень петрушкиdryingpre-processingparsleyкафедра технології консервуванняДослідження впливу різних способів сушіння на регідраційні властивості зелені петрушкиThesis