Роль іноземного інвестування у відтворенні основних засобів - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2010)
Розглядається роль іноземного інвестування у відтворенні та інноваційному оновленні основних засобів. The role of foreign investment in reproduction and innovational renovation of fixed assets is examined.
Keywords: іноземне інвестування; основні засоби; інвестиційна конкурентоспроможність; foreign investment; fixed assets; investing competitive ability; кафедра маркетингу