Прокопишин, Сергій Васильович2021-10-112021-10-112021Прокопишин, С. В. Проект варильного відділення пивзаводу потужністю 7 млн дал пива на рік з підбором і використанням вітчизняних хмелепродуктів для охмелення сусла : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Сергій Васильович Прокопишин ; наук. керівник Борис Іванович Хіврич. – Київ, 2021. – 88 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35955otherварильне відділенняхміль гранульованийкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроект варильного відділення пивзаводу потужністю 7 млн дал пива на рік з підбором і використанням вітчизняних хмелепродуктів для охмелення суслаOther