Романовська, Тетяна ІванівнаОсейко, Микола Іванович2023-03-302023-03-302020Романовська, Т. І. Ліпіди овечої вовни у інноваційних харчових продуктах / Т. І. Романовська, М. І. Осейко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 19-20 листопада 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 40-42.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39580Застосування ліпідів вовни у захисних покриттях для харчових продуктів вимагає обґрунтування тривалості придатності до вживання як швидкоокислюваного та високоплавкого компонента харчового продукту. The use of wool lipids in protective coatings for food products requires substantiation of the duration of suitability for use as a rapidly oxidizing and high-melting component of a food product.otherwoolвовнаwaxвіскжирfatкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівЛіпіди овечої вовни у інноваційних харчових продуктахThesis