Використання пшеничних зародків у технологіях каротиновмісних десертів - Миронець, Наталія Володимирівна; Тесленко, Анастасія Михайлівна; Ващенко, Олексій; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна (My University, 2014)
Запропонована технологія каротиновмісних десертів на основі моркви та яблук, збагачених пшеничними зародками. The proposed technology of desserts that contain carotene from carrots and apples enriched by wheat germ
Keywords: β-каротин; пшеничні зародки; десерт; морква; яблука; β-carotene; wheat germ; dessert; carrots; apples; кафедра технології консервування