Миронець, Наталія ВолодимирівнаТесленко, Анастасія МихайлівнаВащенко, ОлексійБандуренко, Галина МихайлівнаЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна2014-06-232014-06-232014Використання пшеничних зародків у технологіях каротиновмісних десертів / Н. В. Миронець, А. М. Тесленко, О. О. Ващенко та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчуваннялюдства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених,аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 395 – 396.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15490Запропонована технологія каротиновмісних десертів на основі моркви та яблук, збагачених пшеничними зародками. The proposed technology of desserts that contain carotene from carrots and apples enriched by wheat germotherβ-каротинпшеничні зародкидесертморкваяблукаβ-carotenewheat germdessertcarrotsapplesкафедра технології консервуванняВикористання пшеничних зародків у технологіях каротиновмісних десертівOther